DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

 

Novinky 2012

 

 

29.12. 2012

Užíváme si vánoční pohody......

Holky radostně vítaly páníčka, vyrazily mu šampaňské a olivy z ruky,  nemohla jsem je ani vytahat za kožich, museli jsem je honem vyhnat na zahradu a uklidit celý dvůr, aby se nepořezaly a nesežraly olivy i se sklem.

Carmen  při svém bláznivém skákání na gauči, špatně odhadla situaci a shodila na sebe vánoční stromeček. Letos jsem na stromeček nedávala ani vánoční kolekce, po zkušenosti z minulého roku, kdy jsem tahala Ambině z tlamy čokoládové bonbony i s háčky!!  Carmen by na stromečku stejně nenechala ani jednu čokoládu wink, když nemůže tahat čokoládu, sundavá mi ze stromečku, alespoň slaměné ozdoby.

Na konci roku jsem dostala výbornou zprávu od Jirky Sochora, páníčci nechali  Aničce (Annabel ATAGON) preventivně vyšetřit srdíčko, které má v naprostém pořádku!! Z této zprávy mám velkou radost....

prosinec 2012

Holky si užívají sněhu. Při pečení cukroví se rády motají kolem a nenápadně ochutnávají!!

I letos nám přišel krásný kalendář 2013 s fotkami z CHS Wilar. Milé překvapení, nás čekalo při prohlížení, když jsme zjistili, že jsou v kalendáři i naše Atagoňátka. Sune a Walterovi moc děkujeme. Sune vielen Dank!!

 Amelie & Carmen & Ladynka

 

 

 

 

18.11. 2012

Vyrazili jsme na procházku s Adélkou  a Arrečkem ATAGON.  Celá velká smečka se krásně vylítala. My jsme  povídali a povídali....

Adélka má za sebou preventivní vyšetření srdíčka i krevních testů. Výsledky jsou  v pořádku. Mám velkou radost!  Těšíme se na příště.

 

8.11. 2012

Dnes slaví 2.narozeniny  vrh "A" ATAGON  Amelie, Awika, Annabel, Adelaide, Arr, Apollo. Přejeme Všechno nejlepší, hodně, hodně zdravíčka, pohody s páníčky. Jsem MOC ráda, že máte tak úžasné rodiny. Děkujeme!!!

 

4.11. 2012

MVP Praha Carmen Casidy ray - VN2, více v sekci výstavy.

          

 

27.10. 2012

 

Dnešního klubového coursingu WDK se zúčastnili  Awika ATAGON  & Apollo ATAGON. Udělali nám velikou radost!!

Apollo ATAGON  - 1.místo, Talent run. Apollo  si vyběhal coursingovou licenci!!!

Awika ATAGON - krásné 4.místo, Talent run

Moc Vám gratulujeme. Jsem moc ráda, že se chlupáčkům tak hezky věnujete!!!

 

23.10. 2012

Aktuální fotka Adelaide ATAGONAdélka má stejný kukuč jako sestřička Amálka. Těšíme se na návštěvu!. Děkujeme za fotku.

 

17. 10. 2012

Aktuální foto tatínka  naší Carmen - JCh.Ch.Fleetwood Mac Von Der Saalmühle

 

 

14. 10. 2012

Dnes má Carmen Casidy ray 7.měsíců, vážíme 47kg, měříme 75.5cm.

Včera byla MVP v Českých Budějovicích kam byla Carmen přihlášená, ale nakonec jsme nikam nejeli z důvodu velkého výskytu psincového kašle, nechtěla jsem zbytečně riskovat. Místo toho byly  holky na pořádné procházce, sluníčko nám krásně hřálo a holky se pořádně proběhly.

 

 

 

Září 2012

Posílala jsem Sune do Německa pár aktuálních fotek Atagoňátek, poslala mi také  krásné fotky tatínka našeho vrhu  Jolly- Boye a dědečka  Icebeara (9 a 1/2 roku!), který je zárověň pradědeček i naší Carmen.  Sune vielen Dank!!

 

 

22.9.

proběhla Klubová výstava WDK kde se vystavovala v 6ti měsích poprvé ve třídě dorostu Carmen Casidy ray a poprvé v mezitřídě Apollo Atagon.

Carmen Casidy ray - VN

 

Apollo ATAGON - V1 CAC. Máme velikou radost, páníčkům moc gratulujeme. Za krásné předvedení Apíka děkuji Růže Vlčkové.

                 

 

15.9. jsme vyrazili na Tullamorku 2012, která se konala v krásném prostředí kempu Dolce u Trutnova. Jela jsem se podívat na Awiku ATAGON, která se vystavovala a zúčastnila se i různých soutěží. My jsme  se s Carmen a její chovatelkou Pavlínou Polčičovou CHS Casidy ray & Jankou Dragúňovou, která vlastní Constance Rose Casidy ray zúčastnily soutěže o nejlepší chovatelskou stanici (nastupila maminka Brave & dcerušky Constance & Carmen), 1.místo vyhrála CHS Casidy ray!. Pavli moc Ti gratulujeme!!

Awika ATAGON vyhrála nejvyšší fenu - 90cm

foto: Sárka Šimčáková s Awikou ATAGON

29.8. 2012

Casíček (Cassidy Vlčí píseň) oslavil  5.narozeniny, přejeme  Všechno nejlepší, pořádný dortík a hlavně hodně, hodně zdravíčka!!!

 

 

15.-19.8. 2012

V těchto  dnech jsme si užívali setkání s kamarády v Bedřichově. Holky se zase vyřádily. Bylo to super, jen pobyt  hrozně rychle utekl. Fotky zde.

Rodinné foto (Ladynka a její ATAGOŇÁTKA)

11.8. 2012

Dnes jsme vyrazili s Carmen na Krajskou výstavu v Kladně. Posuzoval nás p.Antonín Mudra. Carmen dostala VN1, Vítěze třídy (více v sekci Carmen výstavy). Roman mě přesvědčil, aby jsme počkali do odpoledních soutěží.  Nastoupilo kolem 15 štěňat a  k naší véééliké radosti smiley jsem si s Camuškou vyběhala  Res. BIS !!! 

Carmen Casidy ray - VN1, Res.BIS Puppy

28.7. 2012

Naše první výstava s Carmen, do jejího profilu přidána sekce výstavy wink.

Středoevropská výstava chrtů - rozhodčí Benjamin Sanchez

Carmen Casidy ray - VN1, Středoevropský vítěz štěňat

Foto: Edita Béresová, děkujeme.

Za krásné fotky holek, moc děkuji Kláře Hájkové.

Amelie & First Lady

Carmen

 

25.7. 2012

Včera proběhlo focení holek do kalendáře IW  pro rok 2013. Před pár týdny mě oslovila sl.Klára Hájková, že by ráda nafotila naše barbušky. Holky si focení užily a já jsem poznala zase fajn osůbku. Holky se moc líbily,  srdeční záležitostí wink sl.Hájkové byla Ladynka.Těšíme se na fotky.

Víkend jsme strávili u našich kamarádů Míši a Vláďi. Děti si vyhrály, naše psí miminka se vyřádila!! Carmen měla parťačku 5ti měsíční bernačku Bonnie Della Street. Na jejich řádění dohlížela  Ambra Della Street. Míšo děkujeme!! Fotky zde.

 

14.7. 2012

Navštívili jsme krásný Průhonický park a zámek. Carmen jsou dnes 4. měsíce.

7.7. 2012

Jeli jsme na výlet do Vojenského muzea v Lešanech, kde musí mít každý pes košík, což jsem nevěděla.  Mé argumenty, že je to tříměsíční prcek nepomohly. Nechtěla jsem dětem pokazit radost a tak jsem počkala s Carmen před branami muzea venku v lese.

Večer jsme se jeli s holkama vykoupat.  Carmen skočila z hráze do rybníku a k jejímu  velikému překvapení, se nad ní hladina zavřela. Doufám, že je to pro ní ponaučení. Potom už si holky užívaly vodního řádění.

 

3.7. 2012

Adélka ATAGON odpočívá s paničkou. Děkujeme za fotku.

 

30.6. 2012

V neděli jsme s Carmen a Amálkou, vyrazili do Prahy, kde probíhal, malý coursingový trénink pro začátečníky. Přidala jsem 2krátká videa Matýska s Carmen. wink

 

20.6. 2012

Carmen Casidy ray - 13.týdnů

 

9.6. 2012

Klubová výstava WDK, rozhodčí Mary McBryde

Roman vyrazil s Amálkou na klubovou výstavu sám, já jsem bohužel jet nemohla.  Páníček si dělal zálusk na pohárek, moc jsem mu ho přála wink. Bohužel se nezadařilo. Posuzování paní rozhodčí, bylo pro mnohé, velkým překvapením.......

Amelie ATAGON - D/DOBRÝ posudek v sekci Amelie /výstavy

Awika ATAGON - D/DOBRÝ

Apollo ATAGON - VD

 

26.5. 2012

Camuška (10.týdnů) si užívá štěněcího věku, řádí, lítá, krade boty, hrabe díry, ničí zahradu no prostě všechno co ke štěněčímu věku patří. Jinak je velmi pohodová, čistotná, krásně baští(ťuk,ťuk), miluje lidi, všechny návštěvy vítá s velikým nadšením. Chodí se mnou v rámci socializace, do školy pro malého páníčka, na krátké procházky.. S Amálkou řádí, takže je musím hodně hlídat, holky si musí počkat až Camuška povyroste. Vážíme dnes 15.1kg.

Amálku jsem přihlásila na Klubovou výstavu WDK. Na výstavě se předvedou také Apollo ATAGON s Awikou ATAGON.

Nové fotky zde.

 

16.5. 2012

Přidáno video jak Camy řádí na pelíšku . smiley

15.5. 2012

V sobotu jsme si přivezli ze Slovenska od Pavlíny Polčičové (CHS Casidy ray), krásnou šedou holčičku Carmen Casidy ray. Holky jí bez problémů přivítaly. Camy si všechno prošmejdila, najedla se a spokojeně usnula. Postupně budu doplňovat informace.

 

 

12.5. 2012

 Ladynka oslavila 4té narozeniny. Přejeme hlavně zdravíčko, aby jsi tu s námi byla co nejdéle!!!

6.5. 2012

Těšíme se na nového člena naší rodiny. Více informací  již brzy...........wink.

14.4. 2012

Odpoledne jsme strávili na návštěvě u manželů Sochorových, kteří jsou páníčci naší Aničky (Annabel ATAGON). Z Aničky vyrostla krásná, statná fena. Celé odpoledne bylo hrozně fajn. Moc rádi jsme Vás viděli, děkujeme také za  dobroty.

Annabel ATAGON více fotek zde.

25.3. 2012

Se konal  St.Patrick´s Day kam jsme si jeli s Amelií zaběhat  coursing .  Po prvním běhu jsme se podívali na výstavu po pauze jsme šli na druhý běh. Fotky  a část videa :o) z dnešní akce a minulého víkendu zde.

17.3. 2012

Dnes jsme si jeli s Amelií vyzkoušet náš první coursing, který pořádal klub WDK.  Na coursing přijeli také Katka s Awikou a Marcela s Apollem. Celý den byl velmi vydařený, výborná organizace, nálada a krásné počasí.  Apollo si dokonce vyběhal svůj první licenční běh. Gratulujeme!! Myslím si, že by Amálku mohl coursing bavit, takže to určitě nebyl náš poslední běh.

Amelie ATAGON (foto:Renata Hofmann)

 

11.3. 2012

Tento týden oslavil Icebear von Wilar krásné 9té narozeniny (dědeček našich štěňátek). Přejeme Všechno nejlepší a ještě mnoho dalších let ve zdraví.

Jolly Boy von Wilar ( tatínek Atagoňátek) výstava München  V1, VDH, CACIB, BR, LS, BOB.

Jolly Boy von Wilar výstava Offenburg  V1, VDH, CACIB, BOS.

Přihlásila jsem Amálku na  Klubový coursing WDK, který se koná   17.3.  Na coursingu budou také  Apollo ATAGON s Awikou ATAGON. Těšíme se na Vás!!!

 

23.2. 2012

Dnes mi Sune poslala krásné  nové fotky Jolly Boye von Wilar (tatínka našeho vrhu "A").

19.2. 2012

Ve středu přijela Magda s klukama a šlo se na pořádnou vycházku, ovšem  během procházky Casík začal pokašlávat a  viděly jsme, že není v pořádku, postával a protahoval krk, věděly jsme, že je zle.  Magda naložila kluky a jela na veterinu. Casík měl opět virózu (bohužel opakovaně sad), dostal injekce a dnes už je zase v pořádku(ťuk,ťuk,ťuk..). Holkám jsem nasadila preventivně vit. C i přesto, že stále chroupají ovoce, zeleninu, mezi jejich nejoblíbenější patří jablka, hlávkové a kysané zelí.

20.1. 2012

Z dnešní zimní procházky. Další fotky zde.

16.1. 2012

Přidána nová sekce. Jak vznikl název naší chovatelské stanice ATAGON.

© Atagon


free hit counter